Home » Pájer Ildikó

Statisztikák

• 50 471

Pájer Ildikó

Közművelődési szakember, közösségfejlesztő vagyok sok-sok éves szakmai gyakorlattal és tapasztalattal, több, mit tíz éves vezetői tapasztalattal, társadalmi, közösségi tevékenységben való részvétellel.

Többek között az alábbi területeken vannak szakmai tapasztalataim:

Intézmény és civil szervezet indítás, felszerelés, szakmai tartalmak, meghatározása, foglalkoztatás, munkáltatói feladatok ellátása, szabályzatok elkészítése, programok, gazdálkodás, épületfenntartás,- felújítás, üzemeltetés biztosítása. Kiállítások, művészeti és szabadidős programok, előadások, konferenciák, képzések, tanfolyamok, szabadidős programok, táborok, körök, klubok, csoportok szervezése. Hagyományok újjáélesztése, teremtése, ápolása. Megemlékezések, műsorok összeállítása, rendezése. Versenyek, pályázatok meghirdetése, lebonyolítása. Közösségfejlesztői programok indítása, koordinálása. Adatbázisok létrehozása. Támogatói, együttműködői kör megnyerése. Pályázatírás. Kiadványok (szakmai füzetek, Antológiák, helytörténeti jelentőségű könyv, képeslapok   megjelentetése. Forgatókönyvek írása, koreográfiák készítése, betanítása. Szakmai és társadalmi kapcsolatok építése, Szakmai Konferencia, több napos rendezvény szervezése területén szereztem jártasságot. Önkéntes munkák vállalása, önkéntes társak bevonása. Civil kezdeményezések indítása, támogatása, civil szervezetek összefogása,  kapcsolatok aktivizálása.

Települések és képzések Általános Iskolától az Egyetemig
Csengőd, Kiskőrös, Kecskemét, Budapest, Szombathely, Debrecen

Művelődési és felnőttképzési menedzser

Közösségfejlesztő
Művelődésszervező

Népi játék és kismesterség szakoktató

Kulturális szakértő 2008.  Nyilvántartási szám: 112/2008. vagyok.

Először a kulturális terület, majd a kultúrával összefonódó szociális jellegű, felszínre kerülő „kérdések” felé váltam nyitottá, elhivatottá. Ezért tevékenykedem nagy reménységgel és örömmel a Csigaház Alapítványban.

Megtisztel, ha mellénk áll embereket, közösségeket, településeket, ügyeket szolgáló – reményeink szerint közös, vagy azzá váló – céljaink megvalósításában.

Nyelv kiválasztása

English English German German Hungarian Hungarian